HOROSCOP CRISTINA DEMETRESCU. Mercur Retrograd aduce sentimente si ganduri negative. Ce ne spune astrologul despre impactul lui Mercur asupra omenirii

In urma unei consultari atente a astrelor, astrologul Cristina Demetrescu a ajuns la concluzia ca anul curent este unul plin de incercari si tensiune. A adaugat de asemenea ca zodiile vor intalni nenumarate obstacole pe drumul lor ca luna in curs va fi de asemena una dificila, din multe puncte de vedere.

Faimosul astrolog continua spunand ca luna actuala va aduce multa tensiune si obstacole, conform previziunilor. Romania se va confrunta cu multe schimbari radicale, iar un mare factor este Mercur care e in Retrograd, avand in vedere pandemia cu care se confrunta omenirea la nivel mondial.

Aceasta perioada aduce cu ea sentimente de nemultumire, suspiciune si alte probleme, iar asta se datoreaza faptului ca Mercur este o planeta a comunicarii. Nu a mai avut un asemenea impact asupra omenirii de un timp indelungat, o situatie similara sa mai intamplat in urma cu cativa ani buni, pe vremea epidemiei cu AH1N1, insa atunci apele s-au calmat datorita lui Jupiter care si-a intins razele asupra zodiilor.

Cristina Demetrescu ne anunta ca virusul cu care se confrunta oamenii in clipa de fata isi va lasa amprenta intr-un mod major, schimband lumea pe vecie. Impulsurile date de acest coronavirus asupra economiei vor schimba efectiv cursul omenirii, a mentionat astrologul.

Loading…Loading…


Distribuie mai departe

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*