HOROSCOP SAPTAMANAL Mariana Cojocaru. Schimbari majore pentru zodiile de foc, cum sunt afectate acestea!

Horoscop BERBEC

Berbecul va fi afectat datorita Soarelui sau natal. Vor fi supusi unor incercari de zile mari, vor aparea bariere care pot fi eliminate lumai prin studierea astrogramei karmice. Vor fi probleme pe plan profesional sau care tin de sfera sentimentala si multe confuzii in ceea ce priveste drumul vietii. Astrele va indeamna sa continuati sa luptati chiar si in aceste vremuri grele.

Horoscop TAUR

Alinierea de planete din Sagetator reactiveaza un aspect intalnit in trecut, de care s-a mai vorbit in detaliu. Daca credeti in compatibilitati e posibil sa va confruntati cu contradictoriul si sa realizati ca de fapt nu sunteti asa compatibili cum credeati la inceput. Nu se aplica in toate cazurile, depinde de caz si de rezonanta razelor Soarelui.

Horoscop GEMENI

Alinierea de planete a cauzat multi fiori si probleme in ultima vreme si sunt unele persoane care cred ca pot depasi acest impas, dar va fi mai dificil decat credeti. Cu criza care se confrunta planeta la momentul actual vor aparea si alte probleme, poate in familie, in cuplu, la locul de munca si spiritele vor continua sa se agite.

Horoscop RAC

Va aflati la rascruce, va puneti multe intrebari legate de cariera, sanatate, prieteni care nu se dovedesc a fi de incredere si veti descoperi ca acestia sunt de mai multe feluri. Veti descoperi ca partenerii de cuplu au niste probleme delicate despre care nu au discutat iar misiunea karmica este foarte importanta in aceasta perioada de timp.

Horoscop LEU

Intrarea lui Marte in Varsator va afecta partea de afaceri si vor aparea momente de cumpana din care va parea ca este imposibil sa iesiti. Doar prin astrograma personala veti reusi sa gasiti solutii la probleme si raspunsuri la intrebari care va tot trec prin cap. Simtiti ca parcurgeti un drum care nu are destinatie, parca hoinariti printr-o padure intunecata fara iesire. Multa perseverenta!

Loading…Horoscop FECIOARA

Multa tensiune, va e greu sa intelegeti majoritatea lucrurilor si sa rezolvati probleme. In cazul in care va sunt afectate colaborarile, parteneriatele, relatia de cuplu, sanatatea trebuie sa intelegeti ca asta se datoreaza conjunctiei dintre Soare cu Kiron. Neintelegeri in familie de asemenea, trebuie sa fiti statornici si determinati sa va continuati drumul.

Horoscop BALANTA

E adevarat ca Mercur si-a reluat traiectoria, dar aliniera nedorita din Berbec unde Lilith face valuri si Kiron creeaza probleme face ca situatia sa fie mai delicata. Este o perioada marcanta, va avea un impact absolut asupra intregului horoscop, iar nativii zodiei Balanta vor simti aceste schimbari foarte intens.

Horoscop SCORPION

Marte, patronul astral intra in Varsator si inflenteaza mult alinierea planetelor din Berbec. Lilith continua sa faca ravagii impreuna cu Kiron si printre zonele cele mai impactate se numara cariera, relatia de cuplu si familia. Aveti parte de vesti proaste si dezamagiri, urmeaza o perioada tare grea.

Horoscop SAGETATOR

Nativii zodiei Sagetator au parte de dificultati pe plan profesional si din punct de vedere al sanatatii. Solutiile se pot gasi doar printr-o analiza atenta a astrogramei, iar in urma acestei analize puteti primi si sfaturi, protectie impotriva acestor obstacole. Alinierea planetelor din Berbec pune la incercare multe zodii, iar Sagetatorii simt asta cel mai bine.

Horoscop CAPRICORN

Capricornii se simt ca pe jar si au multe batai de cap. Previziunile facute pentru Sagetatori si Gemeni se aplica si la voi. O saptamana foarte delicata si dificila, grea de gestionat si tensionata. Cum Lilith isi tot face de cap, asa vor aparea si certurile si neintelegerile mai ales in relatia de cuplu.

Horoscop VARSATOR

Datorita Soarelui natal care se afla in rezonanta cu Karma si de asemenea alinierea planetelor in Berbec. Dintr-o asemenea furtuna de probleme se pot gasi rezolvari doar in astrograma karmica. Veti primi si vesti bune, relatia e cuplu este armonioasa insa pe plan profesional pot aparea neintelegeri cu colegii de lucru.

Horoscop PESTI

Pestii se bucura de imaginatie bogata, idei bune insa sunt si cateva efecte adverse, poate certuri cu niste persoane apropiate. Mercur si-a reluat mersul dar trebuie sa intelegeti ca sunt alte probleme la mijloc, cum ar fi Marte care a intrat in Varsator, aceasta fiind exact zodia opusa. Aveti grija ce decizii luati in aceasta perioada, sa nu reactionati impulsiv si sa analizati situatiile din mai multe puncte de vedere.Loading…


Distribuie mai departe

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*